http://i645.photobucket.com/albums/uu180/pixel_paradise/smilies/10.gifVítá tě ♥Meggie.http://i645.photobucket.com/albums/uu180/pixel_paradise/smilies/3.gif

September 2010

Informace o Avril Lavigne

27. september 2010 at 22:11 | Markíí* |  Zpěvačky a Zpěváci



Avril Ramona Lavigne (* 27. září 1984, Belleville, Ontario, Kanada) je kanadská popová zpěvačka a držitelka ceny Grammy. Ačkoliv jsou její rodiče francouzského původu, Avril francouzsky nemluví.[1] V roce 2006 byla zařazena časopisem "Canadian Business Magazine" na sedmou příčku do žebříčku nejvlivnějších Kanaďanů v Hollywoodu. Po celém světě prodala více než 32 mil. alb, z toho 10,5 mil. v USA.

Dětství
Narodila se v Belleville v Ontariu v Kanadě francouzským rodičům - Johnovi a Judy. Judy říká, že si jejího hudebního nadání všimla poprvé, když byly Avril tři roky a zpívala s ní písně z kostela. Když jí bylo pět, přestěhovali se do města Napanee.
V roce 1998 vyhrála soutěž a možnost zazpívat si s Shaniou Twain na jejím prvním velkém turné. Vystoupila na jejím koncertě v Ottawě a zazpívala píseň "What Made You Say That"?
Brzy si ji všimnul manažer Cliff Fabri, když zpívala coververze country písní v knihkupectví v Kingstone v Ontariu. Při vystoupení v Lennox Community Theatre si Avril všiml místní folkový zpěvák Steve Medd (příbuzný vlivného kanadského novináře, Bena Medda), který ji pozval, aby si s ním zazpívala v jeho písni "Touch the Sky" z alba Quinte Spirit, které vyšlo v roce 1999. Také si zazpívala v jeho písních "Temple of Life" a "Two Rivers" na jeho dalším albu z roku 2000, My Window to You.
V 16 podepsala smlouvu s Kenem Krongardem z Arista Records, který pozval šéfa firmy Antonia "L.A." Reida, aby si ji poslechl v New Yorku ve studiu producenta Peter Zizza. Zalíbila se mu a začala pracovat na svém prvním albu.

Hudební kariéra

[editovat] Let Go (2001-2003)

Let Go vyšlo 4. července 2002 a umístilo se na druhém místě ve Spojených Státech a na prvním místě v Austrálii, Kanadě a Velké Británii. To z ní učinilo nejmladší sólovou umělkyni, která toto ve Velké Británii dokázala.[2] V roce 2003 její rekord překonala Joss Stone. Po měsíci od vydání bylo toto album multiplatinové a o dva týdny později dokonce trojnásobně platinové. Po šesti měsících už bylo čtyřnásobně platinové. Celkově se ho prodalo 13 197 000 kusů a stalo se nejprodávanějším ženským albem toho roku a nejprodávanějším debutem.
Z alba byly vydány čtyři singly. "Complicated" se dostalo v Austrálii na první místo a v americké hitparádě U.S. Hot 100 na druhé místo a také to byl jeden z nejlépe prodávaných kanadských singlů roku 2002. Avril Lavigne překonala rekord Natalie Imbruglie, když se jí podařilo udržet singl "Complicated" na prvním místě v hitparádě Contemporary Hit Radio jedenáct týdnů v kuse. Píseň "Sk8er Boi" se dostala v USA a Austrálii, "I'm With You" se dostala do top 10 v USA a Velké Británii a "Losing Grip" se dostala do top 10 v Tchaj-wanu a do top 20 v Chile.
Byla jmenována nejlepším nováčkem na cenách MTV Video Music Awards 2002, vyhrála čtyři ceny "Juno Awards 2003" (obdržela šest nominací) a cenu World Music Award za světově nejlépe prodávaného kanadského umělce a byla nominována na 8 cen Grammy.


Under My Skin (2004-2006)

Avril Lavigne při vystoupení v Praze
Její druhé album Under My Skin vyšlo 25. května 2004 v USA. Tam se okamžitě umístilo na prvním místě, stejně jako ve Velké Británii, Německu, Japonsku, Austrálii, Kanadě, Mexiku, Argentině, Španělsku, Irsku, Thajsku, Koreji a Hong Kongu. V USA se ho prodalo v prvním týdnu prodeje přes 380 000 kusů.[3] Avril napsala většinu svého alba s kanadskou autorkou písní Chantal Kreviazuk, i když na některých písních se podíleli i Ben Moody (bývalý člen Evanescence), Butch Walker a její bývalý kytarista Evan Taubenfeld. Manžel Chantal Kreviazuk, Butch Walker a Don Gilmore byli producenty alba.
Úvodní singl "Don't Tell Me" se dostal na první místo v Argentině a Mexiku, ve Velké Británii do top 5 a do top 10 v Austrálii a Brazílii. Singl "My Happy Ending" se dostal do americké top10 a byl tam jejím třetím největším hitem. Třetí singl "Nobody's Home" se nedostal ani do top 40. Čtvrtý singl "He Wasn't" se ve Velké Británii dostal na 23. místo a na 25. v Austrálii a v USA nebyl jako singl vydán. Poslední singl "Fall to Pieces" si tak dobře jako předchozí singly nevedl.
Získala dvě ceny "World Music Awards 2004" za nejlepšího poprockového umělce a za nejlépe prodávaného kanadského umělce roku. Získala pět nominací na ceny Juno Award 2005 z nichž vyhrála tři. Také vyhrála cenu Nickelodeon Kids' Choice za "oblíbenou zpěvačku". Avril napsala společně s Matthewem Gerardem píseň "Breakaway" pro Kelly Clarkson a ta se pak objevila na soundtracku k filmu Deník princezny 2 a na albu Kelly, které dostalo také název Breakaway.
Vydala se na turné "Live and by Surprise" po 21 městech v USA a Kanadě na propagaci alba Under My Skin. První zastávkou byl Minneapolis a Avril vystupovala zásadně jen po obchodních domech a každé vystoupení se skládalo z krátkých akustických programů. Doprovázel ji její kytarista Evan Taubenfeld. Vystoupení bylo oznámeno nejdříve dva dny před ním. Turné bylo velmi úspěšné.
Většinu roku 2005 byla na turné a rozjížděla svou hereckou a modelingovou kariéru. Vystoupila na zimní olympiádě 2006 v italském Turíně s písní "Who Knows" při oficiálním předávání "štafety" zimních her Kanadě, kde se olympijské hry budou konat v roce 2010.


The Best Damn Thing (2007-přítomnost)

Třetí album Avril, The Best Damn Thing vyšlo v dubnu 2007. Produkovali ho Dr. Luke, její manžel Deryck Whibley, Rob Cavallo, Butch Walker a ona sama. Travis Barker byl na albu bubeníkem. Svůj rádiový debut si album odbylo v rádiu "Hot 89.9" v Ottawě 14. dubna 2007 v 6 hodin odpoledne. Na svém profilu na MySpace prozradila, že prvním singlem bude píseň Girlfriend a že má vyjít 29. ledna, ale toto datum se posunulo kvůli vzrůstající popularitě singlu Keep Holding On v rádiu. Singl Girlfriend měl nakonec premiéru 26. února. Debutoval v hitparádě Billboard Hot 100 na pátém místě. To je její nejlepší singlový debut a na internetu se ho prodalo přes 122 000 kusů v internetovém obchodě iTunes. Girlfriend také debutoval na třetím místě v hitparádě Billboard's Top Digital Songs, do které se Avril tak dostala podruhé (jejím prvním singlem, který se do této hitparády dostal byl Keep Holding On). Píseň Girlfriend má refrén nazpívaný v osmi různých verzích - lišící se jazykem. Nazpívala ho ve španělštině, portugalštině, mandarinské čínštině, japonštině, italštině, němčině, francoužštině a samozřejmě v angličtině.Dalším úspěšným singlem je When You're Gone.Dalším neméně uspěšným single je Hot. Jako další singl vyšel The Best Damn Thing. V rámci svého evropského turné znovu navštívila Prahu. Ve vyprodané O2 Areně představila své aktuální album "The Best Damn Thing".
Avril během rozhovoru na konci roku 2006

Abbey Danw

Vytvořila svojí novou kolekci oblečení ,,ABBEY DAWN".

Forbidden Rose

Forbidden Rose je jiskřivá směs ovocných, květinových a dřevitých nót, které společně tvoří oduševnělou kompozici. S náznaky fantazie a nebojácnosti Forbidden Rose ožívá tak, jako pohádka. Vůně se rozvíjí samotným zakázaným ovocem - vždy okouzlujícím červeným jablkem, zahaleným delikátní broskví. Příběh pokračuje nótami bílého lotosu, dodávající v srdci vůně čistotu a krásu. Základ vůně hřeje vanilka a sladké nóty pralinky. Základ vůně vyplývá z hlubokého dřevitého akordu a zakončuje uchvacující příběh Forbidden Rose.
Flakon Forbidden Rose má dramatickou barevnou kombinaci purpurové a černé a se stříbrnými odlesky oživuje cosi magického. Flakon má okolo hrdla stříbrný ostnatý drát a černá růže dokončuje design jako lesklý top. Ostnatý drát ukrývá jedinečné tajemství - prsten, jako doplněk.
Forbidden rose je k dostání od 1.7.2010

Black Star

Vytvořila svou vůni která se jmenuje Black Star, je velmi oblíbená a je hitem všech dob, má i svoji reklamu. U nás v ČR se začala prodávat o velkých prázdninách 2009, což znamená že je v obchodech a dá se koupit v různém množství. Voní po hořké čokoládě, ibišku a švestkách a flakonek má tvar šesticípé hvězdy.

Filmová kariéra

  • 1996 - Začátkem filmové kariéry si zahrála v seriálu Sarbina Mladá Čarodějnice, role sama sebe
  • 2004 - 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004, role Performer
  • 2006 - Za plotem, role Heather
  • 2006 - Fast Food Nation, role Alice
  • 2007 - Osobní spravedlnost (The flock), role Beatrice Belllová


Osobní život

Říkalo se, že je Avril vegetariánka. Nedávno však v jednom interview řekla, že už se za vegetariánku označovat nebude "pro případ, že by ji někdo přistihl jak jí maso".
Jako teenager chodila v Napanee do restaurace La Pizzeria. V dokumentu Under My Skin Bonez Documentary řekla, že pizza s olivami je jejím oblíbeným jídlem, avšak moc ji nejí, protože pizza není dobrá pro její hlas. V této restauraci její oblíbená pizza dostala jméno podle ní, nachází se zde návštěvní kniha pro fanoušky, kteří jí tam mohou napsat své vzkazy a ona si je později vždy vyzvedne, když je na návštěvě u rodiny.[4]
Má vytetovanou hvězdu na levém zápěstí. Stejnou má i její kamarád a spolupracovník Ben Moody. Na konci roku 2004 si nechala na pravé zápěstí vytetovat malé růžové srdce s písmenem D - což má být první písmeno jejího manžela Derycka Whibleyho, se kterým si koupili dům v Beverly Hills.[5]
Byla spojována se svým bývalým kytaristou Evan Taubenfeld, i když s ním ve skutečnosti nikdy nechodila. Avšak Evan ji stále považuje za "Nejdražší přítelkyni na světě", jak řekl na svých oficiálních stránkách. V jednom rozhovoru pro časopis J-14 řekla, že svou první pusu dostala ve 14 letech. V časopise M z roku 2003 byl článek o tom, že bývalý přítel Avril prodává její milostné dopisy na eBay.[6]
V únoru 2004 začala chodit s Deryckem Whibleym, hlavním zpěvákem skupiny Sum 41. 27. června 2005 se zasnoubili. Deryck požádal Avril o ruku při výletu do Benátek.
Vzali se v sobotu 15. července 2006 v kalifornském pobřežním městě Montecito. Ceremoniál začal v 5 hodin odpoledne a trval 20 minut.[7] Avril na sobě měla šaty od návhrářky Very Wang a Deryck oblek od Huga Bosse. Svatby se zúčastnilo asi 110 hostů. Jako jejich svatební píseň si zvolili "Iris" od skupiny The Goo Goo Dolls.
V září 2009 se po 3,5 letech rozešli. Manželský pár jako z pohádky vydržel 3 roky.

Charita

Zapojila se do charity jako "Make Some Noise,Amnesty International", "Camp Will-A-Way", "Music Clearing Minefields", "US Campaign for Burma", "Make-A-Wish Foundation" a "War Child".[8]


Doprovodná kapela


Současní členové


Bývalí členové


Diskografie

Alba


Singly

Čísla jsou nejvyšší umístění v dané zemi (CZ - Česko, CAN - Kanada, UK - Velká Británie), nejvyšší české umístění je založeno na hitparádě IFPI
  • z alba Let Go
    • 2002 "Complicated" CZ-3. CAN-1. USA-2. UK-3.
    • 2002 "Sk8er Boy" CZ-5. CAN-1. USA-10. UK-8
    • 2002 "I'm With You" CZ-11. CAN-1. USA-4. UK-7.
    • 2003 "Losing Grip" CAN-1. USA-64. UK-22.
  • z alba Under My Skin
    • 2004 "Don't Tell Me" CZ-23. CAN-1. USA-22. UK-5.
    • 2004 "My Happy Ending" CZ-5. CAN-1. USA-9. UK-5.
    • 2004 "Nobody's Home" CZ-80. CAN-1. USA-41. UK-24.
    • 2005 "He Wasn't" CZ-64. CAN-1. UK-23.
    • 2005 "Fall to Pieces" - jen v USA
  • z alba The Best Damn Thing
    • 2007 "Girlfriend"
    • 2007 "When You´re Gone"
    • 2008 "Hot"
    • 2008 "The Best Damn Thing"
  • z alba Almost Alice
    • 2010 "Alice" soundtrack pro film Tima Burtona "Alenka v říši divů"


Filmografie

  • Alenka v říši divů (2010)
  • The Flock (2007)
  • Za Plotem (2006)
  • Fast Food Nation (2006)
  • Going the Distance (2004)
  • Sabrina, mladá čarodejnice (2002)



Informace o Seleně Gomézové

27. september 2010 at 22:07 | Markíí* |  Zpěvačky a Zpěváci


Moje nejoblíženější zpěvačka :

Selena Gomezová


Selena Gomezová
Selena Gomezová na
Selena Gomezová na "The 6th Annual Hollywood Style Awards" v Beverly Hills, 10. října 2009
Základní informace
Rodné jménoSelena Marie Gomez
Narození22. července 1992 (18 let)
USA Grand Prairie, Texas
ŽánryPop, Dance pop, rock, alternativní hudba
PovoláníHerečka, zpěvačka, textařka
Aktivní roky2002-současnost
VydavatelHollywood Records (2008-současnost)
Příbuzná
témata
Selena Gomez & the Scene, Demi Lovato
WebOfficial Website
Selena Marie Gomezová (* 22. července 1992) je americká herečka a zpěvačka známá pro její ztvárnění Alex Russo v seriálu Disney Channel Kouzelníci z Waverly, který obdržel cenu Emmy. Zahrála si v televizních filmech A zase jedna popelka a Program na ochranu princezen.
Zahrála si jednu z dětských rolí v seriálu Barney & Friends. V roce 2008, podepsala nahrávací smlouvu s Hollywood Records, a nahrála písně k soundtrackům Tinker Bell, A zase jedna popelka a soundtrackům seriálu Kouzelníci z Waverly. Její kapela, Selena Gomez & The Scene, vydala své debutové album Kiss & Tell dne 29. září 2009.


Život a kariéra

Dětství

Narodila se ve městě Grand Prairie ve státě Texas.[1] Její otec Ricardo Gomez pochází z Mexika, matka Mandy Teefey, bývalá divadelní herečka,[2] je z poloviny italského původu.[3][4] Jméno dostala po zpěvačce tejano music Seleně.[5]


Herecká kariéra

Svoji hereckou kariéru zahájila ve svých sedmi letech s rolí v dětském televizním seriálu Barney & Friends. Získala roli Gianny v sedmém a osmém pokračování seriálu.[6] Účinkovala také v různých reklamních spotech firem Wal-Mart, Hasbro a T.G.I. Friday's.[7] V roce 2003 získala malou roli ve filmu Spy Kids 3D. Objevila se i v televizním filmu Walker, Texas Ranger: Trial By Fire. Ve stejném roce získala i svou první hlavní filmovou roli, když ztvárnila postavu Emily Grace Garcia ve filmu Brain Zapped.[8]
V roce 2004 ji objevila společnost Disney v rámci prvního celosvětového castingu.[6] Účinkovala v seriálu The Suite Life of Zack & Cody jako Gwen, ve třech epizodách seriálu Hannah Montana jako Mikayla. V roce 2007 vyhrála casting pro roli Alex Russo v seriálu společnosti Disney Wizards of Waverly Place, jehož premiéra se uskutečnila v roce 2007.
Během roku 2008 účinkovala ve dvou celovečerních filmech; v animovaném filmu Horton Hears a Who! spolu se Samanthou Droke a v pokračování filmu A Cinderella Story s názvem Another Cinderella Story. Ve stejném roce vyhrála casting pro roli Carter v připravovaném filmu Princess Protection Program.[9]
V roce 2008 také uzavřela smlouvu se společností Hollywood Records a v současnosti nahrává své debutové album, které by mělo být uvedeno na trh v roce létě 2009.[zdroj?]
V témže roce založila vlastní produkční společnost July Moon Productions. Ve spolupráci s XYZ Films by pro ni měla zajistit další herecké příležitosti.[10]

Filmy
RokFilmRolePoznámky
2003Spy Kids 3-D: Game OverDívka ve vodním parkuMiniaturní role
2005Walker, Texas Ranger: Trial by FireJulie
2006Brain ZappedEmily Grace Garcia
2008HortonStarostova dceraDabing
A zase jedna popelkaMary SantiagoPouze na DVD
2009Program na ochranu princezenCarter Mason
Kouzelníci z Waverly: FilmAlex Russo
Arthur a Maltazardova pomstaPrincezna SelenieDabing, nahradila Madonnu
2010Ramona and BeezusBeatrice "Beezus" QuimbyHlavní role
Televize
RokNázevRolePoznámky
2002-2003Barney & FriendsGiannaVracející se postava
2007-současnostKouzelníci z WaverlyAlex RussoHlavní role
2008Disney Channel GamesSamu sebeÚčastník
Hostující role
RoknázevRolePoznámky
2006Sladký život Zacka a CodyhoGwen"A Midsummer's Nightmare" (Sezóna 2, Epizoda 22)
2007Hannah MontanaMikayla"I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezóna 2, Epizoda 13)
"That's What Friends Are For?" (Sezóna 2, Epizoda 18)
2009Sonny ve velkém světěSamu sebe"Battle of the Networks' Stars" (Sezóna 1, Epizoda 13)
The Suite Life on DeckAlex Russo"Double-Crossed" (Sezóna 1, Epizoda 21)
Extreme Makeover Home EditionSamu sebeHostující hvězda

Rodinka Gamé ( Rašilovi)

22. september 2010 at 11:53 | MaQy |  Zábava
Vanessa ( Já)
16 let
Koníčky: Zpěv Tanec Hraní na kytaru
Stav: Zadaná Jackem

Vanessa
o rok mladší sestra
Jméno:Saša
Stav: Zadaná
Věk: 15 let
Koníčky: sk8 nejvíc..Bubny kytara...Mike xD
Sasa
Jméno: Lily
Věk: 6
Stav: Nezadaná
Koníčky: hraní si s panenkama, chodit na procházky, divani se na pohádky , a další

LILY
Můj Kluk

Jack Shigut
Věk: 17
Stav: Zadaný Vanesou
Koníčky: Serfování, ,Hraní na kytaru,Posilování,a další

Jack

Přibírám SB

21. september 2010 at 20:49 | Marki :-) |  SB
Přibírám SB takže mám tu znova přihlášku :)

Jméno
Přezdívka
Blog

Musíš obíhat aspon 1x  za týden
Nebudeš jenom psát ahoj sb obíhám ale (např:ahoj sbínko obíhám dnes jsem byla na bazéne a veskole byly samíí jednušky ) ..


Ashley Tisdale

Brzy rekonstrukce blogu

5. september 2010 at 11:42 | MaQy |  Blog
Takže už brzy rekonstrukce blogu protože tento dess mám dlouho je mi to trošku líto protože se mi ten dess moc líbil ale  boužel :D :D je to hlavně pro vás

Zase Škola

2. september 2010 at 19:13 | MaQy |  Blog
Čauky Sbéčka a všichni ostatní .... zase škola prvni 2 dny se mi docela líbily mame novou holku ve skole tedka se zase budu ucit atd takže obíhat budu ale málokdy jednou za týden možná 1 za 2 týdny.... a vždycky k večeru víte ?? tak at si něco nemyslíte a hlavně si mě nemažte se seznamu SB :-) o.k. ?

Pandu